Despre

Compania de transport Valentin Transport 2008 SRL, infiintata in anul 2008, are ca domeniu principal de activitate transportul marfurilor in regim rutier, national si international cu propriile autovehicule Mega, echipate si pentru transporturile ADR.

Obiectul nostru principal este de a practica servicii rapide si complexe,in functie de necesitatea fiecarui client, la cel mai bun raport calitate-pret-rapiditate.

Calitatea serviciilor oferite de catre Valentin Transport 2008 SRL se datoreaza procedurilor de transport bine implementate in cadrul companiei, fiind respectate cu strictete de catre toti angajatii.

Indiferent de natura solicitarilor, ori de necesitatile si comenzile dumneavoastra, garantam calitatea serviciilor de transport si dupa caz, gasirea unor solutii optime.

Echipa noastra se bazeaza pe o vasta experienta in domeniul in care activam mai ales cel al transporturilor deoarece ne reprezinta profesionalismul si responsabilitatea, dovada fiind evolutia continua datorata calitatii managementului